PARKEERGARAGE EN BERGINGEN

In de verdiepte parkeergarage heeft u een vaste plek voor uw auto. Zo weet u zeker dat uw auto altijd veilig en droog staat. Heeft u een tweede auto of regelmatig bezoek over de vloer? De parkeergarage heeft meer dan voldoende extra plaatsen beschikbaar. De parkeergarage zal in november 2022 worden uitgebreid met een nieuw parkeermanagementsysteem zodat u nog makkelijker 24 uur per dag kunt in- en uitrijden.

XXL Parkeerplaats

Bij de Oosterkade hebben we ervoor gekozen om XXL parkeerplaatsen te realiseren voor uw auto. Dan weet u zeker dat u goed en veilig kunt inparkeren. De parkeerplaatsen zijn ca. 3,6 meter breed en 5 meter diep, extra handig met uit- en instappen.

In de parkeergarage heeft elk appartement ook de beschikking over een priveberging. Zo staat ook uw (elektrische) fiets veilig en droog. En mocht u toch nog meer ruimte nodig hebben dan zijn er nog 3 royale afsluitbare parkeerplekken beschikbaar.

Download onderstaande kelderplattegrond voor een goed overzicht van de parkeergarage.

Inschrijven

Heeft u interesse in één van de zeer luxe appartementen? Dan kunt u als één van de eerste een exclusieve bezichtiging inplannen bij één van de verkoopmakelaars.

Zij nemen graag de tijd om u een persoonlijke rondleiding te geven en uw woonwensen op locatie te bespreken.

Laat uw gegevens achter in het onderstaande contactformulier zodat zij contact met u kunnen opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Top