PARKEERGARAGE EN BERGINGEN

Het gebouw beschikt over een geheel verdiepte parkeergarage. Zo weet u zeker dat uw auto altijd veilig en droog staat. Heeft u een tweede auto of regelmatig bezoek over de vloer? De parkeergarage heeft meer dan voldoende extra plaatsen beschikbaar. De parkeergarage zal in april/mei 2023 worden uitgebreid met een nieuw parkeermanagementsysteem van SKIDATA zodat u nog makkelijker 24 uur per dag kunt in- en uitrijden.

XXL Parkeerplaats

U heeft de mogelijkheid om een XXL parkeerplaats bij te kopen. Dan weet u zeker dat u goed en veilig kunt inparkeren. De parkeerplaatsen zijn ca. 3,6 meter breed en 5 meter diep, extra handig ook met uit- en instappen. De koopsom voor een XXL parkeerplaats bedraagt € 29.500,-- k.k..

In de parkeergarage heeft appartement 1 t/m 13 de beschikking over een priveberging. Zo staat ook uw (elektrische) fiets veilig en droog. Deze berging is inbegrepen in de koopsom. En mocht u toch nog meer ruimte nodig hebben dan zijn er nog 4 royale afsluitbare parkeerplekken beschikbaar.

Parkeerbox A-386 Koopsom € 70.000,-- k.k.

Parkeerbox A-525 Koopsom € 40.000,-- k.k.

Parkeerbox A-524 Koopsom € 37.500,-- k.k.

Parkeerbox A-523 Koopsom € 37.500,-- k.k.

Inschrijven

Heeft u interesse in één van de zeer luxe appartementen? Dan kunt u als één van de eerste een exclusieve bezichtiging inplannen bij één van de verkoopmakelaars.

Zij nemen graag de tijd om u een persoonlijke rondleiding te geven en uw woonwensen op locatie te bespreken.

Laat uw gegevens achter in het onderstaande contactformulier zodat zij contact met u kunnen opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Top