GENIET 365 DAGEN PER JAAR VAN UW BALKON!

Bij project “de Oosterkade” realiseren we ruime balkons van ca 24 m2 die aan de woonkamers grenzen. Daarmee is de buitenruimte in de zomer royaal genoeg voor een luxe loungeset en een grote eettafel met 6 of 8 stoelen.

In de zomer kunt u dus heerlijk buiten verblijven maar ook in de winter wil je naar buiten kunnen voor een frisse neus. Met volledige balkonbeglazing kunt u van uw zomerbalkon ook een heerlijk “winterbalkon” maken.

Dankzij deze balkonbeglazing maakt u van uw balkon een heerlijke beschutte plek en trotseert u wind, regen en geluid. Onafhankelijk van het weer kunt u het balkon dan als extra woonruimte benutten. De beglazing kan volledig of deels gesloten worden zodat u met een winters zonnetje heerlijk op uw balkon kunt zitten. In het voorjaar of in de zomer schuift u de beglazing juist weer helemaal open. Het grote voordeel is dat u het balkon dicht of open kunt schuiven wanneer u wilt. Door de beglazing beschermt u zichzelf tegen wind en regen en het biedt tevens een extra isolatie tegen geluidshinder.

Om het buitenverblijf extra aantrekkelijk te maken is elk balkon voorzien van een “heater” aansluiting. Wel zo prettig als de temperatuur zakt en u toch graag nog even naar buiten wilt.

Dankzij balkonbeglazing maakt u van uw balkon een heerlijke beschutte plek!

Top