'High-end' wonen in het nieuwe centrum van Alkmaar

Het plan

Op 3 minuten lopen van de historische binnenstad van Alkmaar zijn 14 royale en zeer luxe appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn gelegen op de 1e etage van de Kwakelkade 14 en zijn uniek voor Alkmaar. Zo is de plafondhoogte van ieder appartement meer dan 3 meter en hebben de appartementen een woonoppervlakte van 124 m2 tot zelfs 364 m2. U kunt dit jaar nog ontspannen wonen op een bijzondere locatie die tegenwoordig één van de hotspots van de stad Alkmaar is. Van elke appartement zijn alle belangrijke kenmerken weergegeven in de woningconfigurator. Nagenoeg ieder appartement heeft 2 zeer royale buitenruimtes waarvan 1 is bestemd als binnentuin. De modelwoningen zijn voorzien van 'high-end' keukens van Eiland de Wild en op maat gemaakte meubels van interieurarchitect Sander Zwart. Het sanitair en tegelwerk is modern uitgevoerd en de appartementen worden voorzien van een visgraat PVC vloer van ISSA vloeren uit Alkmaar.  De plafonds en wanden zijn strak afgewerkt en in het plafond zijn alvast fraaie inbouwspots verwerkt. Mooie binnendeuren en aluminium buitenkozijnen mogen natuurlijk niet ontbreken, alsmede een sauna en zelfs een jacuzzi voor de ontspanning is al aanwezig. Kortom, de woningen worden bovengemiddeld luxe opgeleverd.

Uw auto kunt u parkeren op een privé XXL parkeerplaats in de parkeergarage waar ook de priveberging staat. Indien gewenst kunt u beschikken over meerdere privé parkeerplaatsen.

Nieuwsgierig geworden en wilt u een van de modelwoningen bekijken? Maak dan een afspraak met een van de verkoopmakelaars voor een bezichtiging.

Top